Balkabağı çorbasına limon sıkılır mı?

Not: Çorbayı yerken tabağınıza bir kaç damla limon sıkabilirsiniz daha leziz oluyor.26 Oct 2015

Bal Kabagi Corbasinin yanina ne gider?

Bal Kabağı Çorbası Yanında Ne Gider? Bal kabağı çorbası, bol sebze ağırlıklı bir çorba olduğundan yanında ana yemek olarak et ya da tavuk hazırlayabilirsiniz. Ayrıca ana yemeğin yanına isteğinize göre bulgur ya da pirinç pilavı da sunabilirsiniz.

Sade balkabağı çorbası nasıl yapılır?

Soğan, patatesler, bal kabağı, zeytinyağı, sarımsak iri iri doğranıp, tavuk bulyon, karabiber, nane ve 3 su bardağı su ile düdüklü tencerede 10 dk kadar pişirilir ve blendırdan geçirilir. Farklı bir yerde tereyağı ile un kavrulur sonra süt eklenerek karıştırılır ve bu karışım çorbaya eklenerek 5 dk kadar pişirilir.

Balkabağı Çorbası neye iyi gelir?

Antioksidanlar, C vitamini, E vitamini ve beta karoten içerir. Bu sayede göz sağlığını destekler ve gözde oluşabilecek dejeneratif hasarları önlemeye yardımcıdır. Vücudu mikroplardan korur, iltihapların iyileşmesinde ve bağışıklık sisteminin güçlenmesinde etkilidir. Kalp sağlığını koruyucu özelliğe sahiptir.

Balkabağı çorbasına hangi baharatlar yakışır?

Nefis Balkabağı Çorbası Tarifi İçin Malzemeler

  • 3 dilim bal kabağı
  • 1 adet havuç
  • 1 adet patates.
  • 1 adet soğan.
  • 3 diş sarımsak.
  • Sıvı yağ
  • Tuz, pul biber, karabiber, zerdeçal.
  • 2 litre su.

Yeşil kabak çorbası yanına ne gider?

Kabak Çorbası Yanına Ne Gider?

  • Kabak Çorbası
  • Tavada Izgara Tavuk.
  • Fırında Kremalı Domatesli Makarna.
  • Bardak Tatlısı

Bebekler için Balkabağı Çorbası nasıl yapılır?

Bebek Balkabağı Çorbası +6 Ay Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Balkabağı, patates ve havuç küçük küçük doğruyoruz.
  2. Suyla beraber sebzeler yumuşayıncaya kadar haşlıyoruz.
  3. Sonra irmiğide ekleyip 5 dakika daha kaynatıyoruz .
  4. Üzerine zeytinyağını ekleyip blendırdan geçiriyoruz.
  5. Ilıyınca bebişlerimize yediriyoruz. Afiyet olsun.

8 Dec 2019

Sütsüz balkabağı çorbası nasıl yapılır?

Yapılışı:

  1. Balkabağı, havuç, soğan ve patatesi eşit büyüklükte doğrayın. …
  2. Tencereye zeytinyağı, ve doğranmış malzemeleri alarak orta ateşte 5 dakika kadar kavurun. …
  3. Soğanlar şeffaflaşmaya başlayınca et suyu ve suyu tencereye ilave edin, tuz ve baharatları ilave ederek lezzetlendirin.

© 2023: Cevizfidani | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress