Avokadolu tarifler kahvaltı

Avokado kahvaltıda nasıl tüketilir?

Kahvaltıda avokado yiyebileceğiniz diğer bir alternatif ise şu şekildedir: Avokado püre haline getirilir, içine biraz baharat atılır ve kızarmış ekmeğin üzerine sürülür. Daha sonra üzerine haşlanmış ya da yağda yumurta eklenir ve keyifle tüketilebilir.

Kahvaltılık avokado nasıl yapılır?

Kahvaltılık Avokado Ezmesi Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Avokado soyulup dilimlenir ve çatalla iyice ezilir.
  2. Damak tadına göre diğer malzemelerle tatlandırılır.
  3. Hazırlandığı gün tüketilmeli yoksa renginde kararmalar oluşabiliyor. Afiyet olsun.

Feb 13, 2015

Avokado ekmeğe nasıl sürülür?

Ekmek Üstü Avokado Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Avokado kesilip güzelce ezilir.
  2. Üzerine krem peyniri, limon ve tuz eklenip karıştırılır.
  3. Kızartılmış ekmeğin üzerine krem peyniri sürülür.
  4. Ardından üzerine hazırladığımız avokado sosundan sürülür.
  5. Biraz pul biber dökülür ve doğranmış roka ve beyaz peynir eklenir. Afiyet olsun.

Dec 18, 2020

Avokado en güzel nasıl yenilir?

*Avokadonun kabuğu soyularak içi yenir. *En lezzetlisi olgunlaşmış ve hafif yumuşamış olanlardır. Ancak hemen tüketmeyecekseniz en sert olanını alın ve evde olgunlaşmasını bekleyin. *Saklama koşullarından en uygunu gazete kağıdına sararak bekletmektir.

Kahvaltıda avokado ne kadar yenmeli?

Özellikle sabah kahvaltısında yarım avokado tükettiğiniz zaman; uzun süre atıştırma gereği duymadığınızı göreceksiniz. Düzenli olarak avokado tüketerek aynı zamanda kalp sağlığınızı da korumuş olursunuz.

Kahvaltılık avokado ezmesi nasıl yapılır?

Avokado Ezmesi Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Avokadonuzu ortasından keserek ayırıyoruz ve kaşık yardımıyla içini kabuğundan ayırıp bir tabağa alıyoruz.
  2. Daha sonra limon, sarımsak ve baharatları ekleyerek karıştırıyoruz.
  3. Karıştırma işlemi bittikten sonra dilediğiniz gibi servis yapabilirsiniz.
  4. Deneyeceklere afiyet olsun.

Feb 23, 2020

Avokado nasıl yenir yumurta?

Kendisini bir de yumurta ile birleştirdiğimizde efsane bir kahvaltı oluyor! Avokadoyu ikiye kesin ve çekirdeğini çıkarın. Daha sonra tepsiye koyun ve içerisine yumurtaları kırıp tuz ve karabiber ile lezzetlendirip 220 derecelik fırında 10-12 dk pişirin. Üzerine taze soğan ve kırmızı biber ekleyip servis edin.

© 2023: Cevizfidani | Awesome Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress